Προκήρυξη οικονομικής υποστήριξης μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών – ερευνητών/τριών του ιδρύματος παιδείας και ευρωπαϊκού πολιτισμού ιδρυτές Νίκος και Λύντια Τρίχα

Το Ίδρυμα προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και ερευνητές/τριες.

Α. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στην Ελλάδα: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Β. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στο εξωτερικό: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε οκτώ μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 12.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Γ. Ερευνητές/τριες: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις ερευνητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Δ. Στη μνήμη του Πότη Κουτσομητόπουλου: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε έναν/μια μεταπτυχιακό/ή φοιτητή/τρια ή ερευνητή/τρια, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 19.4.2024

Η ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ www.ipep-gr.org ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ” ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ USERNAME ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ PASSWORD ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΕΓΓΡΑΦΗ”.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.ipep-gr.org/?/179 και στα πεδία «ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικές Αναρτήσεις...